◾️ SK Krumvíř – FC Boskovice-Letovice 1:4 (1:0)

🎯 47’ Vojtěch Cichra, 71’ Miloš Pokorný, 86’ Jan Stara, 90’ Miloš Pokorný

Sestava: Bednář – Cichra, Fadrný, Černý, Havelka, Klepáček, Odehnal (70’ Kazda), Minx, Sychra L. (76’ Sychra D.), Pokorný (90’ Najer), Stara (90’ Všianský)

👉🏻 K utkání 28. kola jsme nastoupili na půdě v Krumvíři, která ke konci sezóny okupuje střední příčky tabulky. První poločas nám podle našich představ vůbec nevyšel. Kruvmíř byl lepší na míči a do šancí nás nepouštěl. Ve 27. minutě se ujal Krumvíř vedení, odražený míč si našel Košulič a prudkou tečovanou střelou nedal Bednářovi šanci – 1:0. Kolem 35. minuty se hra začala vyrovnávat, a ke konci poločasu jsme získali herní převahu a začali si tvořit nebezpečné šance. Úvod druhé půle již patřil zcela nám, ve 47. minutě po centru Havelky skóroval Cichra a vyrovnal na 1:1. V 62. minutě se v obrovské šanci objevil Odehnal, brankář domácích však předvedl famózní zákrok proti jeho střele. V 72. minutě jsme otočili skóre utkání, Klepáček předal míč Pokornému a ten prostřelil brankáře – 1:2. Ke konci utkání nás sice Krumvíř zatlačil v okolí našeho vápna, na druhou stranu to byla možnost pro naše rychlé brejky, ze kterých jsme vstřelili dvě branky a rozhodli o konečném výsledku. Nejprve v 86. minutě Pokorný nahrával Starovi, ten samostatný únik vyřešil střelou kolem brankáře – 1:3. Zanedlouho poté Pokorný vyřešil samostatný únik kličkou brankáři – 1:4.

V posledním venkovním zápase sezóny se představíme na hřišti již postupující Kuřimi v sobotu 8.6.2024 od 10:15. Přijeďte podpořit naše hráče.‼️

5 června, 2024